Aradığınız Gayrimenkulü Bulmanız Ne Kadar Zamanınızı Alır etiket arşivi

Aradığınız Gayrimenkulü Bulmanız Ne Kadar Zamanınızı Alır?

BuLazım No Comments

Aradığınız Gayrimenkulü Bulmanız Ne Kadar Zamanınızı Alır?

Pek çok işletme müstakil bir binada ya da villada faaliyet göstermek ister. Bazı işletmeler bulundukları binaların mülkiyetini alır, bazıları ise bulundukları binalarda kiracı olurlar. Binanın büyüklüğüne ve konumuna bağlı olarak maliyetler değişkenlik göstermektedir. Kiracı iseniz kira bedelinin üzerine bir de KDV ya da stopaj eklenir. Aidatlar vs derken işin rengi değişir ve maliyetleriniz hesapladığınız rakamların oldukça üstüne çıkabilir.

İlan sayfalarını karıştırdığınız zaman kiralık bina ya da villa olarak binlerce hatta yüz binlerce ilana rastlarsınız. Arama kriterlerine ihtiyacınız olan gayrimenkulün özelliklerini girer, son olarak da maliyetlerinizi göz önüne alarak bir fiyat kriteri de belirtirsiniz. Peki, bu ilanlar arasında aradığınız gayrimenkulü bulabilmeniz ne kadar zamanınızı alır? Bunu hiç düşündünüz mü?

Sizlerin zamandan kazanmanızı sağlamak amacı ile kurulmuş olan www.bulazim.com işte tam bu noktada yardımınıza koşuyor.  İşletmenizin ihtiyaçlarını kalem kalem belirtebileceğiniz bu sistem ile Türkiye’nin her bölgesinden gayrimenkul danışmanlarına tek hamle ile talebinizi gönderebilirsiniz, onlardan gelen yönlendirmeler ve en güncel portföylerle kolayca işletmenizin yeni yerini bulabilirsiniz.

Ya aradığınız emlak sizi bulsaydı?